Sådan renoverer du dit badeværelse på budget

Dette indhold er sponsoreret

Badeværelset er et af de rum i boligen, der er vigtigst at have i orden. Et lækkert og indbydende badeværelse giver ro i sjælen, og det er rart at komme hjem til. Men et nyt badeværelse kan være dyrt, og det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte med at renovere sit badeværelse. Læs derfor med her, hvis du gerne vil have inspiration til, hvordan du kan give dit badeværelse et løft – uden at skulle bruge en formue.

Lav så meget du kan selv

Er du på udkig efter VVS Brønshøj til de mere professionelt krævende opgaver, kan det være en god investering. Man kan spare mange penge ved at gøre andre ting selv, men lige de tekniske installationer og komplicerede ting er gode at udlicitere til fagprofessionelle. På den måde skal man heller ikke til at have lavet et mislykket forsøg om, som kommer til at koste endnu mere. Ting som at lægge klinker, fuge og spartle, male, sætte møbler op osv., kan man gøre selv og på den måde, kan man præge sit badeværelse og give det personlighed. Det er en god idé at vælge materialer, som er klassiske og tidsløse, så det ikke er noget, man bliver træt af eller som ikke kan bevares, hvis boligen skal sælges på et tidspunkt.

Sæt nok tid af til at renovationer

En af de vigtigste ting, man skal være opmærksom på, når man renoverer, er at sætte nok tid af til det. For det første skal man have fundet ud af, hvad der skal laves – og det kan være en god idé at snakke med en professionel om dette. Derefter skal man have fundet ud af, hvor meget tid der går med at lave de forskellige ting. Nogle ting kan man sagtens selv klare på en weekend eller to – mens andre ting kræver mere tid og mere arbejde. Desuden skal man være opmærksom på, at tidsplanen kan skride, og derfor er det altid en god idé at sætte lidt ekstra tid af.

Indret badeværelset med et tidsløst design

Når man kommer til indretningen, begynder det sjove! Det er en god idé at investere i tidsløse elementer, som man ikke bliver træt af, og derfor kan man med fordel holde sig til nogle neutrale, rolige farver. Hvis man har valgt et klassisk og tidsløst udtryk i selve materialevalget og de mere permanente elementer på badeværelset, og man ønsker et mere vildt og gennemtrængende præg i badeværelset, kan man dekorere badeværelset med tilbehør, som afspejler dette. På den måde får man både udtrykt sin personlighed, men uden at det kræver en hel badeværelsesrenovering for at ændre udtrykket igen.