Komfortsko fra Green Comfort

Green Comfort er et anderkendt mærke fra Danmark, som altid har leveret gode, smarte og fodformede sko til herre og damer. Green Comfort tilbyder en række klassiske, men trendy sko til både herre og damer med mange skønne designs at vælge imellem.

Green Comfort sko lavede en masse udviklingsarbejde, før de opnåede den næsten perfekte status, som deres fodtøjsdesign har i dag. Green Comfort tilbyder nemlig et bredt udvalg af komfortsko af høj kvalitet med en moderigtig kant.

Det afspejler sig også i deres mere end 400 forhandlere i Skandinavien.

Green Comfort er en virksomhed, der tror på at levere veldesignet fodtøj, der samtidig er komfortabelt.

Det første skridt i vores designproces er altid at tage hensyn til sundheden. De ønsker at opretholde et højt kvalitetsniveau og kræver, at produkterne fremstilles i et sundt miljø med anstændige arbejdsforhold. Deres kollektion er designet med inspiration fra de nyeste modetrends i Europa og med øje for kvaliteten, så de designer produkter, der både er moderigtige og komfortable på samme tid.

Deres nyeste skud på stammen er fx. Deres Happy Walking model. Den ikoniske snøring og de karakteristiske syninger rundt om kanten giver et særpræget touch til denne stil, som fuldendes af de klassiske snørebånd.

Derudover er Green Comfort også kendte for deres “WOOL by Green Comfort”.

Varmen og komforten i deres filtede sko leveres af EnergySole®, som er en kombination af den ekstraordinære blødhed og komfort fra naturlig uld.

Ulden er produceret i Nepal, hvor vores uldtøfler er håndfiltet. Processen er helt uden kemikalier og syntetiske stoffer og beskæftiger et stort antal kvinder i den fattige bjergregion.

Alle Green Comfort sko er også udstyret med deres EnergySole®

Det enkle, brugervenlige design har en letvægtskonstruktion med en elastisk indersål, der aktiverer fodens små og store muskler. Dette forbedrer blodgennemstrømningen i hele fødderne og benene og mindsker samtidig træthed. Det bløde skum på toppen former sig øjeblikkeligt efter din fod og giver en behagelig følelse, der bør føles på egen krop.

Hvis du er på udkig efter smukke komfortsko fra Green Comfort uden at gå på kompromis med stil eller kvalitet, er dette dit bedste valg!